30 år med innovasjon | adidas Predator 94

Lesetid: 2 min

Bare noen få fotballsko har nådd den ikoniske statusen Predator har. De overskrider generasjoner av fotballspillere, og fremkaller minner fra ikoniske øyeblikk og legendariske spillere. En fotballsko som har skrevet navnet sitt i fotballhistoriens bøker siden starten i 1994. Nå, i 2024, skal adidas tenne nostalgiens flammer med utgivelsen av adidas Predator 94, en hyllest i begrenset opplag til sin ikoniske forgjenger . Lær mer om det her!

Pusher grensen

Det som gjør Adidas Predator 94 fengslende er dens trofaste gjenskaping av den originale Predator fra 1994. Essensen av den klassiske fotballskoen er bevart, med funksjoner som overdelen av reptilskinn og de karakteristiske gummilappene som pryder overflaten. Adidas har imidlertid ikke bare replikert historien; de har hevet det. Predator 94 kan skryte av forbedringer i materialer og detaljer, og kombinerer tradisjonell estetikk med moderne håndverk.

adidas Predator 94 er det beste fra to verdener - retro-look med moderne teknologi. Overdelen av Predator 94 har Fusionskin-skinn, en blanding av tradisjon og innovasjon. Denne blandingen sikrer en harmonisk kombinasjon av klassisk estetikk og moderne ytelse, og tilbyr både stil og funksjonalitet på banen. Controlframe 2.0-yttersålen i full lengde på Predator 94 viser stolt de ikoniske Predator-øynene, et symbol som er synonymt med dominans og presisjon på tvers av banene over hele verden . Denne subtile, men kraftige detaljen gir et snev av nostalgi til hvert skritt, og minner brukere om skoens historie..

Ekstremt begrenset

Eksklusiviteten til Adidas Predator 94 kan ikke overvurderes. Med bare 1994 par tilgjengelig over hele verden, sikrer denne begrensede utgaven at hvert par blir en sjelden og kjær besittelse for fotballskosamleren. Det bevisste valget om å produsere en så liten mengde hyller fotballskoens fødselsår, 1994, samtidig som den forsterker dens betydning og ønskelighet. Disse få enhetene garanterer at de som er heldige nok til å sikre seg et par, ikke bare kjøper fotballsko, men skaffer seg et stykke fotballhistorie, noe som gjør adidas Predator 94 til et ekte samleobjekt.